PASTA AROMATYZUJĄCO - KOLORYZUJĄCA - BANAN 0792 B.L
Pasta o wielu zastosowaniach - nadaje produktowi wyraźny smak (identyczny z naturalnym) oraz kolor.
Idealna do zapiekania, wzmacniania aromatu i koloru w kremach, musach, lodach, galaretkach bazujących na świeżych owocach i wielu innych produktach cukierniczych.
Bardzo wydajna: dozowanie od 0,5% do 1% masy.
Skład: woda, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, substancja zagęszczająca: E415 , stabilizator: polisorbat 80, nośnik: E1520, barwnik: E100, przeciwutleniacz: E307, składniki aromatyzujące: substancje aromatyczne, preparaty aromatyczne , naturalne substancje aromatyczne.
Alergeny: produkt może zawierać: JAJA, MLEKO oraz ORZECHY.
Warunki przechowywania: temperatura 15 - 20°C w oryginalnie zamkniętym opak. Chronić przed bezpośrednim światłem, w miejscach pozbawionych obcych zapachów.