PASTA AROMATYZUJĄCO - KOLORYZUJĄCA - CYTRYNA 1KG. 0789 B.L
Pasta o wielu zastosowaniach - nadaje produktowi wyraźny smak (identyczny z naturalnym) oraz kolor.
Idealna do zapiekania, wzmacniania aromatu i koloru w kremach, musach, lodach, galaretkach bazujących na świeżych owocach i wielu innych produktach cukierniczych.
Bardzo wydajna: dozowanie od 0,5% do 1% masy.
Składniki: substancje aromatyzujące: preparaty aromatyzujące, naturalne aromaty, woda, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415), barwniki: ryboflawina (E101); może zawierać jaja, mleko oraz orzechy; produkt bezglutenowy.
Warunki przechowywania: temperatura 15 - 20°C w oryginalnie zamkniętym opak. Chronić przed bezpośrednim światłem, w miejscach pozbawionych obcych zapachów.